SSCT-ICT Haaglanden certificieerd voor SAP CCOE

SSC-ICT_TaartWaar vanwege een Oracle implementatie bij het ministerie van Veiligheid en Justitie SAP eerst afgebouwd werd, zou het SAP beheer binnen het SSC-ICT Haaglanden langzaam afgebouwd worden. Echter het tegenovergestelde is er gaande. Het SSC-ICT Haaglaanden in Zoetermeer ziet het aantal SAP klanten juist groeien. Mede hierdoor is het belangrijk om SAP gecertificeerd te zijn.

De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt om de organisatie weer te certificeren. De SAP CCoE certificering ofwel SAP Certified Center of Expertise certificaat is weer binnen. Dit betekent dat het SSC-ICT heeft kunnen aantonen dat het volgens de SAP standaarden te werk gaat. Het behalen van deze certificering werd dan ook gevierd met een mooie taart.

Echter genoeg is het nog niet voor het SSC-ICT: de aankomende periode wil men ook de ‘level 2’ certificering binnen halen!