Nederlandse Spoorwegen

NSDagelijks brengt NS ruim één miljoen mensen naar hun werk, koopavond, oma, museum, strand of school. Mensen die veilig en op tijd op hun plaats van bestemming willen aankomen, maar onderweg ook willen eten, winkelen of werken. Die reisinformatie nodig hebben, of een OV fiets. Onze ruim 30.000 medewerkers spelen allemaal een grote rol om dit mogelijk te maken, als onderdeel van de totale keten. NS bestaat dan ook uit meerdere bedrijven onder één dak. Bedrijven die zeer intensief met elkaar samenwerken, maar tegelijkertijd vrij zelfstandig opereren. Maar altijd met hetzelfde doel: samen werken aan vooruitgang.

Hieronder kun je kennismaken met de verschillende bedrijfsonderdelen van NS en de mogelijkheden die er zijn:

NSdetail

Innoves ondersteunt NS binnen het TOP IT-programma met contractmanagement io het IT-domein. Zie een uitgebreide beschrijving in de klantcase Centraliseren van contractmanagement bij NS.