Remco Moesman

Remco200x280“Keep It Short and Simple”

Vertalen van de moeilijkste problemen naar eenvoudige oplossingen, daar ligt altijd een mooie uitdaging. Als mijn klanten iets willen, denk ik mee en kom samen met hen tot het inzicht wat de werkelijke wens is…en deze kan afwijken van het oorspronkelijke plan. Daarnaast streef ik naar programma’s die structureel logisch in elkaar zitten en zo overzichtelijk mogelijk zijn.

Hiermee hoop ik klanten blij te maken en dat maakt mij ook gelukkig. Wat mij in het vak als ontwikkelaar aantrekt is de kans om met alle functionaliteiten van SAP in aanraking te komen, zodat je hiervan steeds meer kennis opdoet. En met deze kennis bedien ik graag de klant.

Verder zijn de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SAP zeker interessant om hierin thuis te raken. Als je de opgedane kennis in praktijk kan brengen, word je er zelf beter van en de klant ook. Ik doe graag aan kennisdeling, zowel met het opdoen bij anderen als met het doorgeven.

In mijn vrije tijd ben ik sportliefhebber. Ik speel badminton en volg training (om zelf beter te worden) en geef training (om anderen beter te maken). Met een klein team doe ik de regiocompetitieleiding dat zowel bestaat uit het indelen van de competitie (aan de hand van veel eisen en wensen) als het begeleiden ervan tijdens de competitieperiode. Veel van deze zaken komen ook terug in mijn werk en daar heb ik en ook anderen veel plezier van!