Dennis van Gerwen

Dennis200x280Als afgestudeerd Interaction Designer & Communicatie en Multimedia Designer ligt mijn interesse vooral bij de eindgebruiker.

Geen back-end coderen voor mij, maar aan de kant waar het er echt toe doet: de front-end. De gebruiker staat centraal en de oplossing wordt daaraan aangepast. Ik onderzoek altijd hoe een handeling zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt kan worden. Hierbij zijn niet alleen de stappen die een gebruiker moet doorlopen belangrijk, maar ook de interface die wordt gebruikt.
Zelf vind ik het belangrijk dat dagelijkse handelingen snel en gemakkelijk zijn uit te voeren zonder hier te veel over na te hoeven denken, common sense gebruiken. De handeling moeten vanzelfsprekend zijn binnen het softwarepakket.
Thuis ben ik ook bezig met techniek, zo heb ik een eigen home automation systeem en probeer ik zoveel mogelijk systemen met elkaar te koppelen en te automatiseren. Naast mijn werk ben ik een fanatiek ijshockeyer waarbij het natuurlijk van belang is dat je een echte teamspeler bent.

Als junior IT Developer houd ik me vooral bezig met de UI/UX kant van SAP (SAP Fiori en SAPUI5).