Thuisvester

ThuisVensterThuisvester is als woningcorporatie actief in West –en midden Brabant. Thuisvester heeft een aanbod van plusminus 13.500 huurwoningen in de kerngemeenten Oosterhout, Rucphen, Geertruidenberg en Zundert.

Thuisvester is voortgekomen uit een fusie van de woningcorporaties Cires uit Oosterhout en Zorgvoorwonen uit Sprundel. In mei 2011 heeft woningcorporatie Volksbelang Raamsdonksveer zich bij deze fusie aangesloten.

Innoves heeft Thuisvester begeleid in het aanbesteden van de vervanging en herinrichting van de IT infrastructuur van Thuisvester.
De herinrichting heeft als doel de huidige deels gescheiden netwerken en systemen tot één geheel te maken om zodoende de gebruikers de maximale functionaliteit van de ICT infrastructuur, applicaties, en dergelijke te laten benutten. Daarbij is het de bedoeling het beheer van deze omgeving zo simpel en stabiel mogelijk te maken, tegen zo laag mogelijke kosten.

Innoves heeft Thuisvester ondersteund bij:
1. Het opstellen van een programma van eisen;
2. Het aanschrijven van leveranciers;
3. Het beantwoorden van vragen van leveranciers;
4. Het selecteren van de best passende aanbieding.