Peter van Leeuwen

Peter

Wat ik doe, moet er toe doen! En als het er toe doet, doe ik het met hart en ziel. De afgelopen jaren heb ik met toewijding gewerkt aan het leiding geven aan software ontwikkelprojecten via een scrum/agile aanpak en aan het herinrichten van organisaties zowel aan de klantzijde als aan de leverancierszijde. Zo heb ik een (pre-)sales organisatie geprofessionaliseerd, een sourcing- en contracting-organisatie gestroomlijnd en een projectmanagement organisatie geprofessionaliseerd. Veelal in een multinationale omgeving en cultuur voor offshore en nearshore diensten.

Ik eis veel van mijn team en van mijzelf. Integriteit, betrouwbaarheid, resultaat en kwaliteit zijn “een must” voor een goede relatie met je klant. Fouten maken mag, mits je ook hulp durft te vragen en als team samenwerkt. Kortom,  “Beloof wat je doet en doe wat je belooft” als individu en als team.

In 1985 ben ik afgestudeerd aan de TU Delft en heb me sindsdien ontwikkeld van een technisch professional en logistiek consultant tot een allround manager en ondernemer. Als ondernemer heb ik, na eerdere succesvolle bedrijven, in 2007 samen met een aantal ondernemende geestverwanten de bedrijven Innoves en Referit opgericht. Binnen Innoves en Referit ben ik zelf vooral actief als business developer en als adviseur annex verandermanager voor klanten.