Marjo de Keizer

Marjo200x280“De pessimist heeft gelijk, de optimist heeft succes”

Gedreven en energiek stap ik op uitdagingen af. Ik ben ze in de afgelopen 15 jaar in allerlei vormen en tijdens diverse functies tegen gekomen. Dat waren overigens veelal SAP uitdagingen. In het begin als SAP consultant, later als projectleider, informatiemanager, als hoofd van een SAP competence center en als hoofd van een SAP business unit. Logisch dat je dan alle aspecten van de SAP wereld wel eens onder handen hebt gehad. Het is dan ook niet verrassend dat ik een rijke ervaring heb opgedaan in projecten, beheer, verander management en bestuur. Het ene moment heel praktisch van aard tijdens de dagelijkse werkzaamheden, het andere juist heel strategisch tijdens sessies met directies en raden van bestuur.

Maar wat ik ook doe en waar ik ook werk, ik werk het liefst met een team van gemotiveerde professionele collega’s en  medewerkers. Dat geeft me energie en aan zulke teams geef ik graag leiding en sturing. De afgelopen jaren heb ik ook de kans gegrepen om achter de schermen van de SAP nv. te kijken. Dat geeft mij het voordeel dat ik klanten daadwerkelijk kan ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen. Ik weet immers wat er “onder de motorkap” en “in de garage” speelt.