Kees van der Westen

Kees200x280“Niets is voor eeuwig”. Maar dat is zeker geen excuus voor gemakzucht. Sterker nog; alles wat je doet moet je doen met toewijding en vakkennis. Gericht op het hoogst mogelijke effect voor de klant. Kwaliteit is voor mij dan ook geen doel, maar een voorwaarde.

Maar tezelfdertijd moet je binnen tijd en budget je diensten leveren. Dat vraagt ervaring. Ervaring die pragmatiek en kwaliteit weet te combineren. Zo werk ik het liefst; zowel zakelijk als privé.

In mijn loopbaan heb ik die combinatie veelvuldig kunnen inzetten tijdens allerlei soorten projecten. Bijvoorbeeld tijdens contractonderhandelingen over outsourcing, bij het herinrichten van de IT-infrastructuur met diverse leveranciers of tijdens het ontwikkelen en onderhouden van software applicaties. Maar ook het opzetten van en leiden van IT beheerafdelingen vraagt constant om een combinatie van kwaliteit en pragmatiek.

Gedurende mijn loopbaan heeft het ook altijd gekriebeld om eens een eigen bedrijf te starten. Met de oprichting van Innoves is deze ambitie ingevuld. En nu nog meer dan anders voel ik me betrokken en verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en van ons bedrijf. Mijn opleiding als HBO als technisch bedrijfskundige kwam me daar overigens uitstekend bij van pas.