Dirk Floor

Dirk200x280“Ja het kan, maar wil je het wel?”

Aanpakken, maar wel eerst nadenken. Niet blind gaan uitvoeren maar eerst achterhalen of de oplossing het probleem écht oplost.
Als SAP ontwikkelaar maak je het maar al te vaak mee; als mensen bij je komen hebben ze vaak al een volledig ontwikkeld beeld hoe iets moet worden opgelost. Maar als je door vraagt, blijkt maar al te vaak dat ze belangrijke aspecten over het hoofd hebben gezien. Dat is ook niet verwonderlijk gezien de complexe en snel ontwikkelende technologie. Ook proberen klanten vaak aan symptoombestrijding te doen, zonder goed na te gaan of ze daarmee het achterliggende probleem oplossen. Zo wordt vaak een workaround gerealiseerd zonder het probleem aan te pakken.

Gelukkig kan ik daar bij helpen. Dat doe ik al sinds 2006 in de SAP wereld en daarvoor in het netwerk- en systeembeheer. Als SAP certified development professional (2006) heb ik klantspecifieke oplossingen gebouwd voor alle SAP modulen, portals, mobiele oplossingen en zo verder. Iedere dag zijn er nieuwe ontwikkelingen op mijn terrein en die probeer ik dan ook op de voet te volgen en mezelf eigen te maken.

Ik wil samen met mijn klant iets moois realiseren. Strik er omheen en op naar de volgende uitdaging.