Brezan Automaterialen

BrezanBrezan Automaterialen is een leverancier met een totaaloplossing voor het autobedrijf. Brezan Automaterialen zorgt met een aantrekkelijk assortiment voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd, op de juiste plaats. In de elektronische catalogus PARTSCAT kan de klant de onderdelen op basis van het kenteken snel en zorgvuldig opzoeken en bestellen.

Echter Brezan Automaterialen doet meer, ook ondersteunen ze het autobedrijf in zijn bedrijfsvoering met een aantrekkelijk dienstenpakket. Zo vindt de klant in het serviceportaal de BrezanBox snel en eenvoudig alle diensten met toelichting en voorwaarden die Brezan Automaterialen het autobedrijf te bieden heeft.

Door het bieden van een totaalpakket van producten en ondersteunende diensten aan het autobedrijf biedt Brezan Automaterialen het verschil.

Consultants van Innoves ondersteunen Brezan bij het:

verder optimaliseren van het SAP systeem voor zowel de financiele als de logisitieke bedrijfsvoering
oplossen van incidenten en doorvoeren van changes binnen het SAP landschap