Asics

AsicsVanuit het hoofdkantoor van ASICS Europe BV, een grote Europese producent en leverancier van sportschoenen en lifestyle producten wordt het beheer van de technische infrastructuur voor geheel Europa centraal gemanaged. Deze organisatie die uit meerdere divisies bestaat, heeft met een verscheidenheid aan interne klanten te maken, die allen hun eisen en wensen hebben op het gebied van de IT dienstverlening. Door de expansie van de organisatie is een groei ontstaan die moeilijk in de hand te houden is gebleken.

Innoves heeft van binnenuit de IT organisatie mee geholpen grip te krijgen op deze expansie en meegewerkt aan structurele oplossingen, teneinde een gedegen IT dienstverlening te leveren, waarbij de klanten tevreden zijn, krijgen wat ze willen en het overzicht in deze dienstverlening is gewaarborgd